Het leuke leven no. 1

Het leven is over het algemeen vrij leuk. Er gebeurt soms wel eens iets minder gezelligs – zoals het net missen van je bus door vertraging met de trein of struikelen over je losse veters of het doet van kwalitatief of kwantitatief onderzoek of je favo serie die afgelopen is of het missen van een heel UUR in het WEEKEND –  maar over het algemeen kan ik je met een redelijke zekerheid vertellen dat leven best wel leuk is. Waarom? Om dit bijvoorbeeld:

Leuk plekje
Toomler. Waar je volgens mij gegarandeerd stuk gaat en dikke billen krijgt allen al bij het kijken naar de hoeveelheid saus op de nacho’s.

Leuk liedje

Leuk om te doen
Vroeg naar bed gaan. Echt, af en toe is er niets heerlijker dan om negen uur je biezen te pakken en na een ongezond hete douche doei te zeggen tegen de dag.

Leuk ventje
Dan kan je wel een ziekte hebben, maar dan ben je wel verschrikkelijk leuk! Pim stol m’n hart in Je Zal Het Maar Hebben.

Leuk om te eten
Milka Bubbly was leuk, maar de Osawacake was ook een feestje. En nu denk je osawhaaaaaaaaaaaaaaat? Spek kan je meer vertellen.

Leuk gezegd
“Er gebeurden net 2 dingen en toen gebeurde er even een een tijdje niets en net gebeurde er weer een ding hopelijk gebeurt er straks nog meer” – Kakhiel

En dat is alleen nog maar een miniscule greep uit een week tijd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jongens, leven is zo leuk! Volgende week weer!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s