Brunch jezelf een ongeluk bij Dignita Amsterdam

De zon scheen de wolken uit de hemel, ik kon naar buiten zonder jas én het was vrijdag. Bij voorbaat scoorde deze dag dus al tien op de gave-dagen-scorelijst. Maar toen was daar Dignita! Dé brunch-toko in Amsterdam die klinkt naar niks maar smaakt naar alles. Want wauwie. Je betaalt wat centjes, maar dan ligt er wel heule sexy lunch (of brunch, whatever) op je bord. Of in je loeihete pan, want daar kreeg ik die courgettefritter dus in. Levensgevaarlijk, maar dan krijg je in ieder geval niet de eerste de beste boterham onder je neus geschoven. Pompen of verzuipen.

Maar goed, aan jou dus om mijn smaakpapillen te vertrouwen, voetsporen te volgen en jezelf helemaal naar Amsterdammetje Zuid te begeven, want dit wil je. Weet ik zeker. Bon appetito!

courgette brunch amsterdam

Dit is een behoorlijk warm pannetje met een courgettefritter erin. Dat is dus een fritter met courgette en alles wat je erop ziet liggen. En lekker.

pannenkoeken brunch amsterdam

En dit is een pannenkoek en pannenkoeken zijn m’n lievelings. Dus dit was bij voorbaat al fantastisch en na afloop nog fantastischer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s