Wat ik deze week heb gelezen en jij ook zou moeten lezen

Als internetliefhebber lig ik elke dag op de loer om het leukste/interessantste/meest inspirerende/gekste/grappigste/bijzonderste stukje internet te vinden. Dit is een kleine greep uit de artikels die ik de afgelopen tijd tegenkwam. Doe er je voordeel mee. Of niet. Joe.

  • Deze man slaat spijkers met koppen, spreekt waarheden als koeien en kan dat allemaal heel lekker opschrijven. Hoe slim, gedreven of ambitieus mensen ook zijn, als ze geen normaal gesprek kunnen voeren en alleen maar bezig zijn om zichzelf te profileren (online of niet), zijn ze stom en niet vriendschapswaardig. (Artikel in de JAN op Blendle)
  • Nog een geblendlet artikeltje die zeker de vijftig cent wel waard is. Over de banen van nu en dat heel veel van deze banen over een aantal jaar totaal niet meer aan de orde zijn. Over de studies die je zou moeten volgen om in de toekomst interessant te zijn. Over het nu en vooral over het straks. Tikkeltje inspirerend, maar zet je vooral aan het denken.
  • Voor alle meisjes die presenteren haten, zichzelf weglachen, teveel met verkleinwoorden strooien, eens realistisch naar zichzelf moeten kijken en de vrouw in zichzelf best eens mogen laten zien. Jan the Hope geeft je tips.

Lees ze lekker!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s